Deze fysieke workshop is bedoeld voor pedagogisch professionals die werken in coaching, training, therapie of onderwijs met kinderen en of jongeren. Je leert de functie van de 100 spelkaarten kennen en diverse werkvormen om deze in te zetten, terwijl je werkt met gedachten, gevoelens en gedrag. Na de workshop kun je met jouw doelgroep de kracht van gedachten ontdekken, zodat ze zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op lastige situaties.

Datum & tijd:

Donderdag 15 juni van 9.30 tot 15.00

Locatie:

Vinkeveen

Meer informatie:

Deze fysieke workshop is bedoeld voor pedagogisch professionals die werken in coaching, training, therapie of onderwijs met kinderen en of jongeren.

Het spel bestaat uit 100 spelkaarten in verschillende categorieën:

  • 65 Associatie & helpende gedachten kaarten
  • 10 Helpende gedachte starters kaarten
  • 20 Uitlokkaarten
  • 5 Stapstenen 5 G’s (gebeurtenis – gedachten – gevoelens – gedrag – gevolg)
  • Los verkrijgbaar: Gedachtekracht meter

Je leert de functie van de 100 spelkaarten kennen en diverse werkvormen om deze in te zetten, terwijl je werkt met gedachten, gevoelens en gedrag.

We werken met positieve en bevestigende communicatie, waardoor kinderen zich gezien en gehoord voelen en meer uitgenodigd hun denken, voelen en doen met anderen te delen. De workshop is interactief en ervaringsgericht. Er is aandacht voor de achterliggende theorie en er wordt veel aan onderlinge uitwisseling wordt gedaan. Een groot deel van de spelvormen mag je als professional ook zelf ervaren. Er is alle ruimte voor je vragen.

Na de workshop kun je met jouw doelgroep de kracht van gedachten ontdekken, zodat ze zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op lastige situaties op school, daarbuiten in de vrije tijd en in het omgaan met leeftijdsgenoten en volwassenen.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeldt hierbij in het berichtenvakje waar je voor aanmeldt. Heb je de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ nog niet in je bezit? Geef dit aan bij je aanmelding. Dit wordt verwerkt op je factuur. Je ontvangt de Toolkit tijdens de workshop.

Kosten:

De kosten bedragen € 147,00 voor de fysieke workshop. De workshop is vrijgesteld van BTW en wordt gegeven in samenwerking met Kenniscentrum Omgaan met Pesten en Semmie Sprekend Spel & Training. De kosten voor de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ bedragen € 39,95 inclusief BTW.

Na afloop:

Ontvang je een hand-out en werkbladen om in te zetten met jouw doelgroep en de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ als je deze nog niet in je bezit hebt.