Een Sta Sterk trainer kan kinderen en jongeren ondersteunen die moeite hebben met het stellen van grenzen, minder zelfverzekerd zijn of hulp zoeken bij pesten. Zij zijn werkzaam vanuit hun eigen praktijk, school of organisatie en geven de Sta Sterk training en Brugklastraining Stevige Stap individueel en in groepsverband. Ouders worden actief betrokken bij de training. Na de training staan kinderen en jongeren sterker, lossen lastige situaties op met weerbaar gedrag en kunnen beter voor zichzelf opkomen. Sta Sterk trainers hebben een intensieve opleiding afgerond bij het Kenniscentrum Omgaan met Pesten.

Datum & tijd:

Neem contact op met een Sta Sterk trainer in jouw omgeving.

Aanmelden:

Neem contact op met een Sta Sterk trainer in jouw omgeving .

Locatie:

Neem contact op met een Sta Sterk trainer in jouw omgeving .

Kosten:

Informeer voor kosten bij de Sta Sterk trainer in jouw omgeving omgeving .

Meer informatie:

Een Sta Sterk trainer kan kinderen en jongeren ondersteunen die moeite hebben met het stellen van grenzen, minder zelfverzekerd zijn of hulp zoeken bij pesten. Zij zijn werkzaam vanuit hun eigen praktijk, school of organisatie en geven de Sta Sterk training en Brugklastraining Stevige Stap individueel en in groepsverband. Ouders worden actief betrokken bij de training. Na de training staan kinderen en jongeren sterker, lossen lastige situaties op met weerbaar gedrag en kunnen beter voor zichzelf opkomen.
Scholen en andere organisaties kunnen terecht bij de trainers voor deskundigheidsbevordering van personeel en ouders en voor ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van het antipestbeleid. Ook geven trainers de antipestprogramma’s ‘Sta Sterk op School ‘en ‘Omgaan met Elkaar’ aan klassen binnen het basis- en voortgezet onderwijs.

Sta Sterk trainers hebben een intensieve opleiding afgerond bij het Kenniscentrum Omgaan met Pesten.

Nodig:

Werkboek voor de deelnemer, aan te schaffen bij de trainer.

Na afloop:

De training wordt afgesloten met een evaluatie en indien gewenst een follow up traject.