Deze online workshop is bedoeld voor organisaties die werknemers willen inspireren en ondersteunen bij het inzetten van gedachtekracht op het werk. Dit kan individueel, in een subgroep en met volledige teams. De 100 spelkaarten uit de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ worden actief ingezet om te werken met gedachten, gevoelens en gedrag. Na de workshop beschikken werknemers over handvatten die bijdragen aan positief denken. Dat draagt bij aan het opkomen voor jezelf en een ander, zelfvertrouwen in het werk en de lastige situaties of uitdagingen die een functie of takenpakket met zich kan meebrengen.

Datum & tijd:

Op dit moment wordt de themabijeenkomst alleen incompany gegeven.

Aanmelden:

Je kunt een afspraak maken via het contactformulier om de mogelijkheden voor een workshop te verkennen. Vermeldt dit in het berichtvakje.

Locatie:

Online

Kosten:

In een voorgesprek zetten wij jullie wensen en behoeftes m.b.t. inhoud, groepsgrootte, trainer, locatie & catering op een rij, waarna wij de offerte net als het programma, op maat voor jullie opmaken.

Meer informatie:

Deze online workshop is bedoeld voor organisaties die werknemers willen inspireren en ondersteunen bij het inzetten van gedachtekracht op het werk. Dit kan individueel, in een subgroep en met volledige teams. De 100 spelkaarten uit de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ worden actief ingezet om te werken met gedachten, gevoelens en gedrag.

De spelkaarten hebben verschillende categorieën:

  • 65 Associatie & helpende gedachten kaarten
  • 10 Helpende gedachte starters kaarten
  • 20 Uitlokkaarten
  • 5 Stapstenen 5 G’s (gebeurtenis – gedachten – gevoelens – gedrag – gevolg)
  • Los verkrijgbaar: Gedachtekracht meter

De 100 spelkaarten uit de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ worden actief ingezet om te werken met gedachten, gevoelens en gedrag.

We werken met positieve en bevestigende communicatie, waardoor werknemers zich gezien en gehoord voelen en meer uitgenodigd hun denken, voelen en doen met anderen te delen. De workshop is interactief en ervaringsgericht. Er is aandacht voor de achterliggende theorie en alle ruimte voor je vragen.

Na de workshop beschikken werknemers over handvatten die bijdragen aan positief denken. Dat draagt bij aan het opkomen voor jezelf en een ander, zelfvertrouwen in het werk en de lastige situaties of uitdagingen die een functie of takenpakket met zich kan meebrengen.

Nodig:

Hebben de werknemers in jouw organisatie de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ nog niet in het bezit?
Dan zullen deze worden geleverd tijdens het incompany aanbod.

In overleg zullen afspraken gemaakt worden over o.a. het online syteem dat wordt gebruikt en voorwaarden om het aanbod te kunnen verzorgen.

Na afloop:

Ontvangen deelnemers o.a.:

  • Reader met de beschrijving van theorie, spelvormen en verwijzing naar literatuur
  • Toolkit ‘Ik denk me Sterk’