Deze online workshop is bedoeld voor pedagogisch professionals die werken in coaching, training, therapie of onderwijs met kinderen en of jongeren. Je leert de functie van de 100 spelkaarten kennen en diverse werkvormen om deze in te zetten, terwijl je werkt met gedachten, gevoelens en gedrag. Na de workshop kun je met jouw doelgroep de kracht van gedachten ontdekken, zodat ze zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op lastige situaties.

Datum & tijd:

29 september 2022 19.30 – 22.00

Meer informatie:

Deze online workshop is bedoeld voor pedagogisch professionals die werken in coaching, training, therapie of onderwijs met kinderen en of jongeren.

Het spel bestaat uit 100 spelkaarten in verschillende categorieën:

  • 65 Associatie & helpende gedachten kaarten
  • 10 Helpende gedachte starters kaarten
  • 20 Uitlokkaarten
  • 5 Stapstenen 5 G’s (gebeurtenis – gedachten – gevoelens – gedrag – gevolg)
  • Los verkrijgbaar: Gedachtekracht meter

Je leert de functie van de 100 spelkaarten kennen en diverse werkvormen om deze in te zetten, terwijl je werkt met gedachten, gevoelens en gedrag.

We werken met positieve en bevestigende communicatie, waardoor kinderen zich gezien en gehoord voelen en meer uitgenodigd hun denken, voelen en doen met anderen te delen. De workshop is interactief en ervaringsgericht. Er is aandacht voor de achterliggende theorie en alle ruimte voor je vragen.

Na de workshop kun je met jouw doelgroep de kracht van gedachten ontdekken, zodat ze zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op lastige situaties op school, daarbuiten in de vrije tijd en in het omgaan met leeftijdsgenoten en volwassenen.

aanmelden:

KORTING i.v.m. het uitkomen van de 4e druk!

In september betaal je € 47,00 i.p.v. € 97,00 voor de online workshop.

Meld je aan bij Mirelle Valentijn voor de workshop en bestel het spel via info@ikdenkmesterk.nl

Nodig:

Heb je de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ nog niet in je bezit? Dan kun je deze hier alvast bestellen.
T/m 2 oktober geldt een kortingsactie i.v.m. het uitkomen van de 4e druk en betaal je € 34,95 i.p.v. € 39,95 inclusief BTW voor de Toolkit.

Na afloop:

Ontvang je digitaal een hand-out en werkbladen om in te zetten met jouw doelgroep.