Deze workshop is bedoeld voor ouders / verzorgers die met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een middag aan de slag willen gaan met gedachtekracht. Samen met de trainer ontdekken kinderen en hun ouders / verzorgers het geheim van de kracht van gedachten. Ze oefenen met zichzelf en samen sterk denken. Dat komt van pas bij het omgaan met lastige situaties op school en daarbuiten in de vrije tijd met leeftijdsgenootjes en volwassenen. Ouders ontmoeten de binnenwereld van hun kind en krijgen handvatten om te ondersteunen bij de ontwikkeling van gedachtekracht. Na de workshop beschikken kinderen over handvatten om verder te groeien in positief denken en daarmee hun zelfvertrouwen te vergroten.

Datum & tijd:

Zaterdag 24 september 15.00 – 17.00

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeldt hierbij in het berichtvakje waar je voor aanmeldt.

Locatie:

Wilnis

Kosten:

Deelname aan de Workshop is in het kader van De Week tegen Pesten gratis.

KORTING op de Toolkit i.v.m. het uitkomen van de 4e druk!

Indien gewenst kun je de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ aanschaffen voor thuis. T/m 2 oktober geldt een kortingsactie i.v.m. het uitkomen van de 4e druk en betaal je € 34,95 i.p.v. € 39,95 inclusief BTW voor de Toolkit.

Meer informatie:

Deze workshop is bedoeld voor ouders / verzorgers die met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een middag aan de slag willen gaan met gedachtekracht. Ook opa’s & oma’s zijn welkom.

In de huidige tijd hebben ouders en kinderen op veel momenten vluchtig contact door de week heen. Agenda’s zijn goed gevuld en momenten om te ‘zijn’ met elkaar en elkaar ‘echt’ te ontmoeten en juist even niets te hoeven ondernemen, nemen in veel gezinnen af. De wereld waarin kinderen opgroeien is deze dagen prikkelrijk.

Tegelijkertijd zien we een ontwikkeling waarin ouders veel bewuster kijken naar hun kinderen en hoe het met hen gaat. Er wordt in veel gezinnen meer open gesproken over ervaringen, gedachten, gevoelens en gedrag als vroeger. Er wordt minder autoritair en meer democratisch opgevoed.

  • Kijk jij ook bewust naar de ontwikkeling van je kinderen?
  • Ben je benieuwd hoe de binnenwereld en gedachtewereld van jouw kind eruitziet?
  • Wil jij thuis meer spelenderwijs praten over ervaringen die je kind op doet?
  • Heeft jouw kind last van negatieve gedachten?
  • Ervaart jouw kind onzekerheid bij het omgaan met leeftijdsgenoten, het leren op school of activiteiten in de vrije tijd?
  • Zou jij in je gezin willen bijdragen aan meer grip van je kinderen op denken, voelen en doen?
  • Wil je samen met jouw kinderen bouwen aan een positieve mindset en gedachtekracht?

Meld je dan nu aan voor de ouder & kind workshop!

Samen met kinderburgemeester Brian Brocx en de trainer Mirelle Valentijn en jouw kind(eren) ontdek je het geheim van de kracht van gedachten. We luisteren naar een verhaal, gaan spelenderwijs in gesprek, spelen ‘Ik denk me Sterk’, tekenen en knutselen. We oefenen met onszelf en elkaar sterk denken.

Positief denken komt van pas bij het omgaan met lastige situaties op school en daarbuiten in de vrije tijd met leeftijdsgenootjes en volwassenen. Als ouder neem je handvatten mee naar huis om te blijven ondersteunen bij de ontwikkeling van gedachtekracht. Na de workshop beschikken kinderen over handvatten om verder te groeien in het inzetten van helpende gedachten en daarmee hun zelfvertrouwen te vergroten.

Na afloop:

Ontvangen ouders en verzorgers o.a.:

  • Informatie voor ouders / verzorgers om in de thuissituatie aan de slag te gaan
  • Indien gewenst kun je de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ aanschaffen voor thuis.